İZMİR / TİRE - Kurtuluş İlkokulu

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuzdan emekli olan öğretmenimiz Reyhan ÇELEBİ KALAYCI ve okulumuzdan ayrılan İbrahim AKIŞ öğretmenimiz ile öğle yemeğinde buluştuk. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, paylaşımlarımızın arttığı bu güzel etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Okul Aile Birliği üyelerimize ve kıymetli velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

️Canımız öğrencilerimizin biricik öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun ️ 24 Kasım Öğretmenler Günü okul programımız büyük bir coşkuyla gerçeklestirildi. Programı hazırlayan öğrencilerimize, katkı ve katılım sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri Kapsamında okulumuzda zümre öğretmenler arasında dart turnuvası düzenlenmiştir.   Kıyasıya mücadele, doyasıya eğlencenin yaşandığı turnuvada "İdare Takımı" şampiyon olmuştur.  Turnuvanın düzenlenmesinde ve hakemlik görevlerinin yapılmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

zmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Bilim Olimpiyatları sınavını başarıyla geçerek olimpiyatlara hazırlık eğitimi almaya hak kazanan 3-B sınıfı öğrencimiz Muhammet Asaf BOLPAÇA ve 3-D sınıfı öğrencimiz Şengül ŞENGÜN'ü tebrik ediyor,  emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

İzmir Gençlik Merkezleri lider ve  gönüllüleri İlçemiz Tire Kurtuluş İlkokulu öğrencilerine ara tatilde sürpriz hazırladılar. Okulun bahçesine çeşitli oyunlar çizerek öğrencilerin beden eğitimi derslerinde ve tenefüslerde eğlenebilecekleri alanlar oluşturdular.  İzmir Gençlik Merkezi lider ve gönüllülerine çok teşekkür ediyoruz.

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."                          Mustafa Kemal Atatürk

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz...

Okulumuzun paydaşı olduğu 10 Kasım Atatürk'ü Anma İlçe Programı Çelenk Sunma Töreni ile Cumhuriyet Meydanında başlayıp Belediye Kültür Salonundaki program ile devam etti. Çesitli etkinliklerin gerçekleştirildiği programda duygu dolu anlar yaşandı.

Kas

Okulumuz 3-A sınıfının yürütmüş olduğu "Kitap Kardeşliği" projesi kapsamında öğrencilerimiz Kireli köyü Ahmet Taner Kışlalı İlköğretim okulunu ziyaret etmişlerdir. Öğrencilerimiz okudukları kitaplarını kardeş okuldaki arkadaşlarına vermişler aynı zamanda onlarla oyunlar oynayarak eğlenceli bir gün geçirmişlerdir.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADIK.