İZMİR / TİRE - Kurtuluş İlkokulu

Kurtuluş İlkokulu

Yeni Mahalle Sakarya Cadddesi No3
Vizyon
Tüm öğrencilerimizin, kurum çalışanlarımızın ve velilerimizin Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemelerini, edindiği bilgi ve kazanımlarını insanlık yararına kullanmalarını, eğitim alanındaki bilimsel gelişmeleri izlemelerini, teknolojiyi kullanmalarını, çağın gerektirdiği donanımları kazanmalarını, sosyal bireyler olma yetisini kazanmalarını, ahlâki değerlere bağlı, özgüveni ve çevre bilinci gelişmiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına sahip çıkan, ulus olma bilincine erişmiş, becerileri doğrultusunda yeteneklerini sergileyebilen, çağın gerektirdiği donanımları kazanıp teknolojiyi kullanabilen, manevi değerlere saygılı, insani değerlere sahip bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Doğalgaz Kalorifer