İZMİR / TİRE - Kurtuluş İlkokulu

Nis

İzmir İnternet Haftası 2024 yılı teması olan "Eğitimde Üretken Yapay Zeka" etkinliklerine katılmak isteyen öğretmen ve öğrencilerimiz için başvurular https://izmirinternethaftasi.org/ adresinden 2 Nisan 2024 Salı gününe kadar yapılmaktadır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü okulumuzda törenle kutlandı.

Mrt

İlçe genelinde düzenlenen zeka oyunları turnuvasına katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyor,⭐⭐⭐ dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz  Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Pentego 1. Emir Ege Sarıkaya Equlibro 2. Mehmet Kamaroğlu Qbitz A grubu 4. Defne Cihan Qbitz B grubu 4. Asaf Bolpaça Küre A grubu 4. İbrahim Emir Kalay Küre B grubu 4. Eren Kökçü.

Mrt

Akıl ve zeka oyunları okul elemelerimiz gerçekleştirilip tamamlandı. İlçe turnuvasına hazırız.

Mrt

Maddelerde karışım Etkinliği ile öğrencilerimiz yaparak yaşayarak konuyu öğrendiler.

Şbt

Eğitim sürecinin en önemli ayağı olan değerler eğitimi ile ilgili ilk dönem okulumuzda rehberlik servisimizce "sevgi, sorumluluk ve empati" konularında etkinlikler gerçekleştirilmiş ve öğrencilerimizin de katkılarıyla pano çalışmaları yapılmıştır.

Şbt

2023-2024 eğitim yılının ilk döneminde sevgili öğrencilerimiz ve değerli öğretmenlerimiz çok çalıştılar, çokça ders anlattılar, çokça ders dinlediler, bol bol oyunlar oynadılar, çoğunlukla eğlendiler, çok emek harcadılar ve çok emek verdiler. Şimdi biraz mola zamanı ... Tüm ögretmen ve öğrencilerimize İyi tatiller diliyor kitap okumayı sakın unutmayın diyoruz

Şbt

Enerji verimliliği ve enerji tasarrufu kültürünün yaygınlaşması için bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır.

Şbt

Okulumuz 4/B sınıfı öğrencileri İnci Yiğit ve Yağmur Kutludur okulumuz geneli "Hacivat ile Karagöz'ün Güzel Arkadaşlığı" konulu resim, kompozisyon ve hikaye yarışması düzenlemislerdir. Yarışmanın sınıflarda tanıtımı ve duyurusu ile okul geneli afiş çalışmalarını da birebir kendileri gerçekleştiren öğrencilerimize bu güzel projeleri icin teşekkür ediyoruz. Yarışmaya okulumuz öğrencileri tarafından gayet güzel ilgi gösterilmiş olup dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.